2018-05-17 10:35:22

NAJLJEPŠI GLAS ŠKOLE

U srijedu 16. svibnja, u sklopu obilježavanja Međunarodnog dana obitelji, održano je natjecanje u pjevanju Najljepši glas škole. 

Na natjecanju je sudjelovalo petnaest učenica i učenika Škole koji su se natjecali u dvije kategorije: razredna nastava i predmetna nastava. Nastupe učenika ocjenjivao je žiri u sastavu: Ivana Rukavina - učiteljica glazbene kulture, Beba Romac - učiteljica vjeronauka i Đani Findrik - voditelj tamburaške skupine, a i publika je dala svoj glas. 

U kategoriji razredne nastave po glasovima žirija najbolja je bila učenica Danijela Holjevac s pjesmom "Ja sam za ples", a nagradu publike su dobile Lara Hodak i Petra Rukavina s pjesmom "Život nije siv".

          

U kategoriji predmetne nastave prema glasovima žirija najbolja je bila Dorotea Jurica, a publika je svoj glas dala Mateu Dizdaru.

  

Za vrijeme prebrojavanja glasova predstavila se plesna skupina viših razreda Zvijezde, također su i podijeljene medalje i priznanja učenicama i učenicima koji su ostvarili najbolje rezultate u badmintonu.


Osnovna škola dr. Franje Tuđmana Lički Osik